Týden zodpovědného hraní: Osvěta a pomoc pro rizikové hráče

Cílem je informovat lidi o tom, jak hrát hazardní hry zodpovědně

Týden zodpovědného hraní je zde a přináší důležité informace o zodpovědném hraní a podporu pro hráče a jejich blízké. Tento týden se již třetí rok v řadě koná pod záštitou projektu Zodpovědné hraní a Institutu pro regulaci hazardních her. Program zahrnuje osvětovou kampaň, webináře a osobní setkání, které mají za cíl upozornit na důležitost udržení kontroly nad hraním a ukázat, kde hledat pomoc. Partnerství projektu Zodpovědné hraní se rozšiřuje o adiktologická centra a Linku pomoci projektu Naberte kurz.

zdroj: YouTube/TheOdd1sOut

Akce se bude konat od 6. do 12. listopadu. Osvětový týden spolupracuje s provozovateli Fortuna, Chance, Sazka a Tipsport, aby prostřednictvím mediální kampaně šířil informace o zodpovědném hraní. Cílem Týdne zodpovědného hraní je zvýšit povědomí o této problematice hazardu a ukázat možnosti pomoci a podpory pro ty, kteří se potýkají s rizikovým hraním. Více informací a program naleznete na webu projektu Zodpovědné hraní.

Cílem je informovat lidi o tom, jak hrát hazardní hry zodpovědně, ale taky jim ukázat, jak získat pomoc, pokud mají s hazardním hraním problém.

Akce bude pořádána různými organizacemi, včetně adiktologických center. Během týdne se budou konat různé akce, jako jsou besedy, webináře a přednášky. Třeba na přednášce „Sám sobě koučem“ se bude mluvit o tom, jak být vnitřně spokojený a jak pracovat s emocemi.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz