Bank ID nám ulehčí registraci do Online Casina

Hrajete rádi v online casinech? Pokud ano, jistě znáte tu krutou a často zdlouhavou proceduru registrace, kdy musíte vyplňovat nespočet údajů, ověřovat se a mnoho dalšího. Ano Casina se nám snaží registraci co nejvíce zpříjemnit, ovšem nyní existuje ještě jednodušší a příjemnější způsob, jak tuto frustrující část zážitku výrazně omezit. A to pomocí Bank ID.

Rychlá a jednoduchá registrace

Když si představíme klasickou registraci do casina, mnoho z nás si vybaví noční můru v podobě vyplňování formulářů s desítkami polí, ověřování totožnosti, potvrzování a tak dále. Proto se dnes budeme bavit o Bank ID, dokáže nám totiž výrazně usnadnit trápení s registracemi.

Bank ID pracuje s našimi bankovními údaji ve spolupráci s naší bankou. Systém tak dokáže ověřit naši totožnost a umožnit casinům automaticky načíst některé z našich údajů potřebných k registraci, to celý proces registrace výrazně zrychluje. Tímto způsobem nemusíme ztrácet čas vyplňováním zbytečných informací.

Jak Bank ID funguje?

Proto abyste mohli využívat Bank ID musíte mít bankovní účet u některé z bank, která Bank ID podporuje. Aktuálně to je drtivá většina bank na tuzemském trhu. Bank ID vám většina bank přidělí automaticky už při založení učtu, anebo ke stávajícímu účtu. Je tak jen na vás, kdy a jak budete chtít službu využít.

„Bank iD je metoda digitálního ověření vaší totožnosti. Díky ní se můžete bezpečně přihlašovat do portálů různých firem a státní správy, a to stejně jednoduše jako do internetového bankovnictví. To a mnohem víc!“

Bankovní identita, a. s.

Jak to tedy funguje? Je to jednoduché. Když se rozhodneme zaregistrovat v online casinu, stačí zvolit možnost Bank ID jako způsob ověření totožnosti. Poté budeme přesměrováni na stránku, kde se přihlásíme svými bankovními údaji. Tím, že banky mají naše osobní údaje již z principu ověřené, potvrdí tak, že jsme to opravdu my. A to je vše! Naše totožnost je ověřena a můžeme si užít trochu toho adrenalinu.

Bezpečnost na prvním místě

Samozřejmě bezpečnost našich osobních údajů je důležitá a určitě vyvstane otázka, proč někomu poskytovat naše bankovní údaje. V první řadě je důležité si říct, že neposkytujeme přímo někomu své bankovní údaje, nýbrž se jedná o ověření na základě takových údajů.

Využívání Bank iD je velmi bezpečné, jelikož ji poskytují samy banky. Můžete se spolehnout, že úřady ani firmy nikdy neuvidí vaše heslo či jiné přihlašovací údaje. Samotné ověření totiž probíhá v prostředí banky. Sami se rozhodujete, která data chcete sdílet a ke kterým přístup neposkytnete.“

Bankovní identita, a. s.

Kde můžete použít Bank ID?

Mnoho online casin již nabízí možnost registrace pomocí Bank ID, zejména v zemích, kde je tato služba běžná, nyní se k tomu přidáváme i my zde v českých luhů a hájů. Výhody této metody jsou zřejmé, a proto i za nás se jedná o užitečný nástroj, který nám dokáže zpříjemnit trápení se s registrací.

Kromě online casin můžete BankID využít samozřejmě i na dalších online platformách, ať už ke komunikace se státem či s jinými společnostmi.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz