Kazma podvedl Fortunu i diváky v kině? Vše je na Netflixu

Kazmův film Onemanshow: The Movie už si pustíte „zdarma“ na Netflixu. K překvapení stovek tisíc diváků, kteří na něj šli do kina, protože Kazma zprvu tvrdil, že jinde jeho celovečerní film neuvidíte. Na povrch tím možná ale vypluje další zápletka týkající se sázkové kanceláře Fortuna, která ve filmu hraje v příběhu důležitou roli a producentovi filmu Kazmovi nedávno poslala i předžalobní výzvu.

zdroj: Show Jana KrauseCC BY 3.0, via Wikimedia Commons

Napálil Kazma zase všechny? Pokud jste film Onemanshow v kinech nestihli, můžete ho vidět od dneška na streamovací platformě netflix. Kazma to oznámil na Instagramu 15. listopadu. Některým jeho fanouškům se to ale zjevně nelíbí.

Je Kazma jako Leoš Mareš?

„Neříkali náhodou, že to bude jen v kinech a potom to nebude k sehnání?“ zní v jednom naštvaném komentáři na Instagramu. Jiný zase píše, že je Kazma jako Leoš Mareš, který  také plánoval „Jediný koncert v životě“, ale všichni víme, jak to nakonec dopadlo. Další tolik kritičtí nejsou: „Jejda lidi, proč všichni musíte být tak negativní? Tak to dal na Netflix, no bóže…“

Filmový milion dolarů vyhodil z vrtulníku

Díky tomu, že je film na Netflixu, ho uvidí ještě více lidí. Už v kinech ale šlo o naprostý trhák, který viděly stovky tisíc lidí. Jen za první víkend po uvedení do kin film vidělo 290 000 diváků, což je nový český rekord. Nevíme, jestli nebude mít příběh filmu teď další dohru. Vše totiž nemuselo skončit tím, že Kazma nedávno vyhodil milion dolarů na pole z vrtulníku.

Kazma vs. Fortuna

Jednu z důležitých rolí ve filmu hraje třeba sázková kancelář Fortuna, která v září poslala Kazmovi předžalobní výzvu, kterou požadovala úpravy filmu. Psaly o tom například Seznam Zprávy. Sázkovce se prý nelíbilo, jak je ve filmu vyobrazena.

„Příběh aktuálně vysílaného filmového snímku Onemanshow: The Movie se v několika rovinách dotýká i společnosti Fortuna. Na základě prvotních impulsů právní oddělení firmy již ve středu 16. srpna požádalo producenta i distributora z procesních důvodů o zpřístupnění filmu,“ napsal mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Fortuně se nelíbí zejména to, jak byla ve filmu vyobrazena. „Způsob, jakým je ve snímku zachycena, vedle užití loga nebo podvodné konstrukce, poškozuje její dobré jméno a pověst, proti čemuž se společnost rozhodla bránit,“ vysvětlil v prohlášení Šrain. Teprve se tak ukáže, jak moc pevně v rukou drží celou věc Kazmovi právníci.

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz