Online casina trhají rekordy, s covidem výrazně posílily

Segment online casin je jedním z nejrychleji rostoucích segmentů v oblasti iGamingu. V roce 2022 dosáhl podle dostupných údajů celosvětový trh s online casiny tržeb ve výši 70,7 miliardy dolarů a očekává se, že do roku 2028 vzroste na 120,6 miliardy dolarů.

zdroj: YouTube / Gambling Guy

Proč je trh s online casiny tak populární?

Existuje několik důvodů. Jedním z nich je pohodlí hráčů. Dnes můžete díky chytrým telefonům a počítačům hrát své oblíbené hry z pohodlí svého domova, kdykoli a kdekoli. Další důvod je, že online casina nabízejí širokou škálu her, včetně slotů, stolních her a živých dealerů. Rozvoj online casin podpořily roky s covidem, kdy byl omezován pohyb lidí, ale také městské vyhlášky, které vytlačují herny a casina z měst.

Nejpopulárnější jsou online sloty

Sloty jsou nejpopulárnějším typem hry v online casinech. V roce 2022 představovaly sloty 62 % celosvětových tržeb z online casin. Sloty jsou oblíbené, protože jsou snadno pochopitelné a nabízí hráčům vysoké výhry. Musíte mít ale na paměti, že stále jde o hazardní hru s vysokým rizikem prohry.

Online casina nabízejí různé bonusy a akce

Online casina nabízejí různé bonusy a propagace, aby přilákala nové hráče a udržela si stávající hráče. Mezi běžné benefity patří uvítací bonusy nebo free spiny.

Také online casina podléhají stejně jako ta klasická mnoha regulacím, které mají zamezit hraní osobám mladším než 18 let, a umožnit hru jen registrovaným hráčům. Další z pravidel slouží k ochraně hráčů a zajištění spravedlivého a transparentního herního prostředí.

Internetová casina ještě porostou

Očekává se, že trh s online casiny bude i nadále růst v příštích letech. Růst trhu bude poháněn několika faktory, včetně rostoucího počtu lidí, kteří mají přístup k internetu, rostoucí popularity mobilních zařízení a rozvoje nových technologií, jako jsou virtuální realita a rozšířená realita.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let. 

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz