Fotbalisté šli před zápasem s Moldavskem na diskotéku. Trojice reprezentantů si nezahraje

Ilustrační fotografie. Zdroj: Belmondo Olomouc

Průšvih kvůli nočnímu dýchánku na známé diskotéce Belmondo v centru Olomouce. Trojice reprezentantů Vladimír Coufal, Jan Kuchta a Jakub Brabec v doprovodu člena Výkonného výboru FAČR Tomáše Neumanna navštívila 48 hodin před klíčovým kvalifikačním utkáním na EURO s Moldavskem klub Belmondo, kde hráči vydrželi až do ranních hodin. Informoval o tom deník Sport.

„Když se s nimi chtěli fanoušci v zaplněném podniku fotit a bavit, moc se jim to (až na stopera Brabce) nezamlouvalo, protože popíjeli alkoholické drinky. Přesto na diskotéce vydrželi do ranních hodin. Spolu s amatérskými fotbalisty ze všech různých hanáckých celků, kteří tam na rozdíl od reprezentantů zapíjeli konec sezony,“ píše iSport.cz.

Dnes z rozhodnutí vedení reprezentace museli všichni opustit tým. V neděli odpoledne (17:30) měl nároďák na programu oficiální předzápasový trénink. Ještě předtím absolvoval trenér Jaroslav Šilhavý a kapitán Tomáš Souček tiskovou konference, kde se k prohřešku hráčů vyjádřili.

Poslední zápas kvalifikace na EURO odehraje česká fotbalová reprezentace v pondělí od 20:45 na Andrově stadionu v Olomouci. Pokud chtějí Češi na šampionát postoupit, nesmí v žádném případě prohrát. V posledním zápase totiž remizovali proti Polsku 1:1.

Pokračujte ve čtení: Plzeň razí nulovou toleranci: Herny a kasina mizí do dvou let!

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz