Vstupenky na mistrovství světa v hokeji 2024 v Česku v prodeji od 16. ledna

Vstupenky na nadcházející Mistrovství světa v hokeji 2024, které se bude konat v Praze a Ostravě, půjdou do prodeje od 16. ledna příštího roku. Cena za vstupenky se bude pohybovat od 1990 korun, přičemž zápasy s atraktivnějšími soupeři v základní skupině začnou od 2390 korun. Informaci potvrdili organizátoři v pondělí v oficiální tiskové zprávě.

zdroj: Luksatka, CC BY-SA 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0, via Wikimedia Commons

Výprodej vstupenek na zápasy českého národního mužstva začal již v říjnu, kdy byly součástí balíčků s duely jiných týmů. Vstupenky na zápasy českých hokejistů ve třetí kategorii, kde se utkají s týmy jako Norsko, Dánsko, Rakousko a Velká Británie, začínají od téměř dvou tisíc korun. Tytéž zápasy ve vyšších kategoriích budou k dispozici za 2390 a 2890 korun v O2 areně.

Zájemci o zápasy s Finskem, Švýcarskem nebo Kanadou si musí přichystat nejméně 2390 Kč, s možností zakoupit vstupenky ve vyšších kategoriích za 2890 až 3290 Kč. Ceny na čtvrtfinále, z nichž dvě se uskuteční v Praze a dvě v Ostravě, se pohybují od 2390 do 3490 Kč, v závislosti na kategorii a bez znalosti konkrétních účastníků.

Čtěte: Šéfka evropské centrální banky varuje: Její syn přišel o peníze díky kryptoměnám

Finále květnového turnaje se odehraje pouze v Praze. Sledování semifinále naživo vyjde na 4490 až 5990 Kč, zatímco pro zápas o bronz bude možné zaplatit 2490 až 3990 Kč. Ti, kteří touží po sledování finále, se budou muset rozhodnout mezi cenovým rozpětím 7190, 7990 nebo 8990 Kč.

V úterý 5. prosince začne prodej VIP vstupenek, které zahrnují nejen místo v hledišti, ale také catering a vlastní vstup do arény. „Aktuálně je k dispozici většina utkání domácí reprezentace. Jedná se o jedinečnou příležitost, jak si zajistit vstupenky na český tým, která může být jednou z posledních,“ uvedl Martin Gremlica, manažer oddělení prodeje vstupenek.

Ceny VIP vstupenek začínají od 4390 Kč, zatímco na zápasy českého týmu cena začíná od 6890 Kč, s doplatkem 400 Kč pro zápasy proti atraktivnějším soupeřům. Nejvyšší cena za lístky na finále dosahuje téměř 15 tisíc korun.

Vstupenky na základní část a VIP vstupenky na zápasy v Ostravě jsou k dispozici v síti Ticketportal, zatímco v Praze lze zakoupit play off a VIP vstupenky prostřednictvím sítě Ticketmaster.

Hokejový světový šampionát naposledy hostil Česko v roce 2015, kdy se do arén dostavilo historických 741 690 fanoušků. Tato událost zůstává zaznamenána jako rekordní návštěvnost.

Čtěte více: Přichází těžké časy: Obce s hernami čelí nejistotě ohledně krajských dotací

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz