Milan Baroš: Fotbalový talent, rychlé Ferrari a ztrátové investice, zpětný pohled na divoká léta

Milan Baroš, bývalý fotbalový útočník Baníku Ostrava, vzpomíná na své divoké mládí s lítostí, uvědomuje si, že jeho bujarý životní styl mohl negativně ovlivnit jeho fotbalovou kariéru. V rozhovoru pro Radiožurnál přiznal, že nadměrná zábava nebyla pro sportovní dráhu ideální. Baroš se také vrátil k vtipnému incidentu, kdy si na kamarádově svatbě nasadil prezervativ na hlavu, což se stalo veřejným tématem.

zdroj: YouTube / Radiožurnál Sport

Dalším výrazným okamžikem Barošovy minulosti byla rychlá jízda ve Ferrari 430 Coupé na francouzské dálnici, kde dosáhl rychlosti 271 km/h. Tato akce měla za následek ztrátu vozidla, roční zákaz řízení a pokutu 1500 eur. Baroš přiznal, že i přes adrenalin z rychlé jízdy se bál za volantem a od té doby se s takovým hazardováním vyvaroval.

Kromě sportovních zážitků Baroš prozradil, že se několikrát spálil při investičních projektech, kde půjčoval peníze lidem včetně svých přátel. I přes ztráty v řádu statisíců korun v minulosti se dnes Baroš chytře stará o své úspory a vyvaruje se podobným rizikovým dobrodružstvím.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz