Operátor SAZKAmobil v nových rukou. Co znamená přechod k Vodafone pro majitele SIM karet?

Gigant Vodafone se vrhá na akvizici virtuálního operátora SAZKAmobil, který momentálně rozmazluje přes 200 000 klientů po celé republice! Informace jsou tak horké, že by se mohly rozpálit samy!

Foto: SAZKAmobil

Co to znamená pro věrné zákazníky SAZKAmobilu? Na první pohled žádné změny! Oblíbená značka SAZKAmobil zůstává na scéně.

Ale pozor, než začnete skákat radostí! Úřad pro ochranu hospodářské soutěže musí ještě toto spojení schválit. Datum spojení je plánováno na první polovinu roku 2024. O detaily dohody se obě strany zatím nechtějí raději podělit.

Deset let na mobilním poli je úctyhodné! SAZKAmobil se nejprve dostal na výsluní tím, že jako první nabídl neomezený přístup k 5G síti.

„Za deset let jsme vybudovali velmi úspěšného poskytovatele mobilních služeb, který například jako první z virtuálních operátorů v Česku nabídl přístup k síti 5G bez omezení. Sazka je ale především loterijní společnost a chceme se soustředit na růst v našem odvětví. I proto jsme se rozhodli telekomunikační aktivity prodat našemu mnohaletému obchodnímu telekomunikačnímu partnerovi, to znamená Vodafonu,“ uvedl generální ředitel Sazky Aleš Veselý.

Zákazníci SAZKAmobilu budou moci dál využívat více než 7500 prodejních míst s terminálem Sazky pro dobíjení kreditu na předplacených kartách a nákup SIM karet. Stejně tak jim zůstane stejný zákaznický účet a budou využívat zákaznické centrum SAZKAmobilu.

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz