Air Bank zvyšuje od nového roku úroky na spořicím účtu na 6 % ročně

Air Bank, jedna z předních českých bank, oznámila pozitivní změny pro své klienty v oblasti spořicích účtů. Od 1. ledna 2024 banka zvyšuje maximální dosažitelnou úrokovou sazbu na spořicím účtu z původních 5 % p.a. na nových 6 % p.a.

Fotka: JiriMatejicek, CC BY-SA 3.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0, via Wikimedia Commons

Novinkou je, že tato výhodná sazba platí pro vklady od 250 tisíc Kč, a to bez horního limitu. To znamená, že klienti s úložkou nad 1 milionem Kč budou moci nyní využívat výhodné 6% roční úrokové sazby, což představuje značné zvýšení oproti dosavadní sazbě pro vklady nad touto částkou.

Podmínky pro získání nové úrokové sazby:

Pro stávající klienty Air Bank není nové úročení spořicího účtu automatické. Klienti musí čekat na e-mail od banky, ve kterém najdou aktivační tlačítko. Nabídka platí do 31. ledna 2024, avšak banka si vyhrazuje právo prodloužit toto období bez předchozího oznámení. Pro stávající klienty je také nutné provedení alespoň 5 plateb platební kartou v lednu a následujících měsících.

Čtěte také: První novoroční projev Pavla: Prezident překvapil, opřel se do vlády i Zemana

Noví klienti budou mít novou úrokovou sazbu automaticky aktivovanou při založení spořicího účtu. Navíc jim odpadá povinnost 5 plateb kartou v měsíci aktivace účtu a následujícím měsíci.

Čtěte dále: Loupež za bílého dne! Co vše ukradli Rytmusovi a Jasmině?

Jiří Suchý, ředitel divize Produkty a inovace Air Bank, sdělil: „Chceme mít pro klienty pořád ty nejlepší podmínky. Pro konzervativnější zhodnocení vyšších vkladů ještě takovou nabídku ale nemáme, i když na ní už intenzivně pracujeme. Prozatím tak přicházíme s novou akční nabídkou ve formě zvýšeného úroku na spořicím účtu, která do jisté míry potřebu klientů na zhodnocení vyšších vkladů supluje.“

Nová služba v přípravě:

Banka také avizuje připravovanou novou službu, která má klientům umožnit zajímavé zhodnocení vyšších úspor v dlouhodobém horizontu. Detaily o této novince budou zveřejněny později, až bude služba zcela připravena.

S těmito změnami Air Bank reaguje na potřeby klientů hledajících efektivní způsoby zhodnocení svých úspor a poskytuje konkurenceschopnou nabídku na poli spořicích účtů.

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz