Jágr má problém s fanoušky. Kvůli angažmá Hudáčka nechtějí chodit na Kladno

Slovenský brankář Július Hudáček po dvou dnech nečekaně končí své angažmá u týmu Rytíři Kladno hrajícího majitele Jaromíra Jágra. Jeho příchod vyvolal kontroverzi, zejména kvůli jeho poslednímu působení v KHL během ruské války na Ukrajině. Kladno oznámilo ukončení spolupráce na klubovém webu, zdůraznilo, že rozhodnutí bylo učiněno ve prospěch týmu. „Toto rozhodnutí jsme učinili po zvážení všech aspektů souvisejících s jeho angažováním. Dospěli jsme k závěru, že pokračování spolupráce není ani v zájmu klubu, ani v zájmu hráče,“ napsalo vedení Kladna v prohlášení.

Foto: Александр ГоловкоCC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Jágrovo Kladno, umístěné na předposledním místě extraligové tabulky, zdůvodnilo ukončení spolupráce s Hudáčkem vzhledem k nadcházející důležité části sezony. Někteří fanoušci se proti jeho angažmá postavili, oznámivše na Instagramu, že budou bojkotovat zápasy Rytířů, zejména kvůli Hudáčkově příchodu.

„Od neděle s námi na kladenské tribuně nepočítejte,“ napsal fanklub Haldaři.

Dále čtěte: Air Bank zvyšuje od nového roku úroky na spořicím účtu na 6 % ročně

Hudáček, pětatřicetiletý brankář, byl dosud bez angažmá a minulý ročník strávil v kazašském klubu Barys Astana. Kladno jej získalo kvůli zranění svého brankáře Adama Brízgaly. Fanoušci vyjádřili nesouhlas s klubem a odmítli akceptovat Hudáčka, což vedlo k nechtěnému bojkotu a vyjádření názorové nesouhlasu s rozhodnutím vedení klubu.

Čtěte také: Nebezpečné Boeingy 737? Aerolinky je po nehodě stahují

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz