Legendární kasino v Las Vegas půjde k zemi. Hostilo celebrity i agenta 007


Po 67 letech se připravuje k demolici Tropicana, jeden z nejstarších hotelů a kasin v Las Vegas, aby uvolnil místo pro nový baseballový stadion. Tropicana, který hostil širokou škálu filmových hvězd, zpěváků, sportovců a politiků, se uzavřel v úterý naposledy.

zdroj: YouTube / JacobslifeinVegas

Sean Connery se v roce 1971 ve filmu Diamanty jsou věčné proslavil slovy, „Slyšel jsem, že hotel Tropicana je docela pohodlný.“ Hotel v době své slávy představoval vrchol luxusu na The Strip v době, kdy Las Vegas teprve začínal svou expanzi. Byl domovem proslulého uměleckého sdružení Rat Pack, zahrnujícího jména jako Frank Sinatra, Dean Martin a Sammy Davis Jr. Slavné show jako „Folies Bergère“ zde dále přitahovaly návštěvníky.

zdroj: YouTube / JacobslifeinVegas

Nicméně, Tropicana nebyla jen zábavní destinací, ale také místem, které bylo spojováno s organizovaným zločinem. Mafiáni jako Frank Costello měli své pletichy spojené s tímto hotelem a kasinem. Demolice Tropicany umožní výstavbu nového baseballového stadionu za 1,5 miliardy dolarů, který přinese do Las Vegas tým MLB Oakland Athletic. To posílí město jako centrum sportovní zábavy, kde už sídlí týmy NFL Las Vegas Raiders a NHL Vegas Golden Knights.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz