Královské bohatství na dosah: Eurojackpot překročil historickou hranici

Rekordní Eurojackpot láká sázkaře ze všech koutů. V úterním slosování se hraje o neuvěřitelných 3 miliardy korun, což je historický milník pro české sázení. Zájem sázkařů je ohromný, což naznačuje i téměř dvojnásobný nárůst zájmu zaznamenaný před slosováním. K tomu přispívá nejen obrovská výhra, ale také tři luxusní vozy Land Rover Defender.


V minulém týdnu už padaly výhry, když šťastlivec z Prahy uhodl všechna čísla z prvního losování a jedno číslo ze druhého. Vyhrál 129 milionů korun, což je čtvrtá nejvyšší výhra v historii Eurojackpotu v České republice.

Jeden výherce si odnesl pohádkovou výhru za vsazených 220 korun, která mu vynesla více než 111 milionů korun. Další šťastnec, který vsadil přes internet, získal 157 nových milionářů v roce 2024. Nejvyšší výhra v historii Eurojackpotu padla v létě 2022 v Dánsku, kde muž vyhrál téměř 3 miliardy korun.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz