Hazard mě naprosto pohltil. Kdybych nebyl tolik závislý na sázení, mohl bych být o 5 milionů bohatší, přiznává Tadeáš Růžička.

Hazard mě naprosto pohltil. Kdybych nebyl tolik závislý na sázení, mohl bych být o 5 milionů bohatší, přiznává Tadeáš Růžička. Tadeáš Růžička, známý svými kontroverzemi mimo oktagon, není mezi fanoušky oblíben. Jeho kontroverzní chování mu nezajistilo místo ve vězení, ale stále platí za své chyby jinak.

zdroj: YouTube / Willy Cao

„Upřímně řečeno, vložil jsem spoustu peněz do sázkových společností jako Tipsport nebo Fortuna. Hazard mě úplně pohltil a já do něj utratil ohromné množství peněz. Teď bych mohl mít klidně o 5 milionů víc,“ přiznal se Tadeáš v rozhovoru pro podcast Willyho Caovy.

„Tohle je důvod, proč mám ten starý bavorák, který už má své léta,“ svěřoval se Růžička, jehož sázky často dosahovaly až statisíců. „Dostal jsem se k sázkám na stovky až desetitisíce korun. Stejné to bylo i s automaty… prostě jsem vždycky věřil, že tam něco padne. Ale tohle zná každý hráč,“ popisoval Růžička události, které se údajně odehrály ještě v minulém roce.

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz