Jiří Procházka přiznává chyby a hledá cestu zpět po prohře s Alexem Pereirou

Po drsném knockoutu od Alexe Pereiry na UFC 303, Jiří Procházka otevřeně přiznává, že jeho rozhodnutí vstoupit do odvety bylo unáhlené. V rozhovorech pro média jako BJPenn.com a MMA News, Procházka připustil, že jeho tělo nebylo po prodělané infekci zcela zotavené, a to se odrazilo na jeho výkonu.

Procházka byl sestřelen tvrdým hákem v prvním kole a ve druhém kole Pereira dorazil českého bojovníka rychlým high kickem. „Musím se vyvinout na další úroveň, nebo přestat bojovat,“ řekl Procházka po zápase. Dodal, že chce využít tuto zkušenost jako katalyzátor pro svůj další růst a zlepšení.

Po návratu do Česka Procházka podstoupil lékařská vyšetření, která naštěstí ukázala, že není vážně zraněn, ale čeká ho ještě CT vyšetření mozku. Navíc se spekuluje o možném přesunu Procházky do střední váhy, což by mohlo být součástí jeho dalšího plánu na návrat.

Procházka také reflektoval na své obvinění Pereiry z praktikování šamanských rituálů před zápasem. Po boji se oba zápasníci setkali a Procházka se omluvil za svá slova, přičemž uznal, že Pereira byl tentokrát lepší. Oba bojovníci na sebe pohlížejí s respektem, a tak by to i ve sportu mělo být.

Pro české fanoušky a sázkaře bude zajímavé sledovat, jak se Procházka z této situace vzpamatuje a jaké kroky podnikne, aby se vrátil na vrchol. Jak známe Jiřího a jeho filosofii, tato prohra bude nejspíš impulsem pro jeho návrat, jako silnějšího a připravenějšího bojovníka než kdy dříve.

Zdroj: BJPenn.com​ (| BJPenn.com)​, MMA News

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz