Taylor Fritz vs Lorenzo Musetti: Analýza

Středeční čtvrtfinálové utkání ve Wimbledonu mezi americkým hráčem Taylorem Fritzem a italským talentem Lorenzem Musettim slibuje zajímavý souboj kontrastních stylů. Fritz je favorizovaným díky své síle a podání, nicméně Musetti mu hru jistě nedá zadarmo a bezpochyby svého protivníka potrápí svoji technickou hrou.

TAYLOR-FRITZ-VS-LORENZO-MUSETTI

Analýza: Taylor Fritz

Taylor Fritz, aktuální šampion z Eastbourne, se dostal do druhého týdne Wimbledonu. I když má za sebou těžký zápas proti Alexandru Zverevovi, jeho pohyb na kurtu a návraty podání mohou být jeho slabinou. Přestože má Fritz výhodu v síle, jeho pohyb na rychlých travnatých kurtech by mu mohl dělat problémem.

Analýza: Lorenzo Musetti

Lorenzo Musetti zaznamenal letos na trávě působivé výsledky, včetně semifinále ve Stuttgartu a finále v Queen’s Clubu. Jeho cesta do čtvrtfinále Wimbledonu byla poměrně snadná, přestože měl štěstí v několika klíčových momentech. Navzdory tomu, že Musetti má nižší procento udržených podání a breaků než loni, jeho technická hra může Fritze určitě potrápit.

H2H Statistiky

Taylor Fritz vede ve vzájemných zápasech 2-1. Musetti získal svou jedinou výhru na pomalém antukovém povrchu, zatímco Fritz zvítězil na rychlejších kurtech.

Ačkoli je Fritz favoritem díky svému silnému podání a úderům, Musetti by mohl využít jeho slabšího pohybu a udržet zápas velmi těsný. Musettiho pravděpodobnost výhry je pouhých 21 %, zatímco Fritz je favorizován na vítězství s kurzem 1,23. Hendikep je pět her a celková herní linie je 39,5. Souboj bude bezpochyby napínavou podívanou pro všechny fanoušky tenisu, ale také i pro sázkaře, kteří vsadí na svého favorita.

Zdroj: BettingExpert.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz