Češi utrácí miliardy za Euro 2024

Fotbal čeří emoce, a proto Češi otevírají ochotně své peněženky. Prosázeli už 3,6 miliardy korun. Největší objem sázek eviduje Tipsport v hodnotě 1,93 miliardy. U Chance, která s Tipsportem patří do stejné skupiny, se vsadilo za 360 milionů. Fortuna se pohybuje kolem 1,3 miliardy korun. Je to o 300 milionů více, než byla vsazená částka před čtvrtfinálovými utkáními.

Semifinále budou asi opatrnější. Sází se na remízu i výhru Španělska, které se jeví jako favorit. Vsazené peníze dokonce překonali i letošní mistrovství v ledním hokeji. Je možné, že národ převýší svými vklady i rekordní mistrovství světa v Kataru.

První semifinálové utkání mezi Španělskem a Francií se odehrálo v úterý večer, ve druhém budou dnes o postup do finále bojovat Nizozemci s Angličany.

zdroj: YouTube, All in All Bangladesh -AIAB

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz