PlayStation zamaskovaný jako ohřívač pizzy vydražen za astronomickou sumu!

Na eBay proběhla aukce, která vzbudila pořádný rozruch! Vývojářská verze PlayStationu 5 se prodala za neuvěřitelných 6.050 eur (asi 153 tisíc korun), a to vše pod rouškou ohřívače pizzy! Prodejce vtipně přejmenoval konzoli na „PizzaStation 5 Development Pizza Kit“ a do popisu přidal humornou fotku s kuchařskou špachtlí a logem PlayStationu. Tento mazaný trik umožnil prodejce obejít pravidla Sony, která tvrdě stíhá obchodování s těmito vzácnými zařízeními.

Vývojářské modely PlayStationu jsou exkluzivně určeny herním studiím pro testování nových her. Jsou vybaveny speciálními funkcemi a mají odlišný design, takže jejich přeprodej veřejnosti je přísně zakázán. Sony má dokonce automatické systémy, které monitorují pokusy o prodej těchto konzolí a okamžitě je zastavují.

Tentokrát se však podařilo jednomu prodejci proklouznout skrz síto a vydražit konzoli za neuvěřitelnou částku. Ať už byl kupující kdokoli, musel mít opravdu velký zájem o tento exkluzivní kousek, který by normálně zůstal ukrytý v herním studiu.

Sony má ale esa v rukávu – tyto vývojářské konzole mohou na dálku deaktivovat, pokud se připojí k internetu, aby zabránila únikům citlivých dat a bezpečnostním rizikům. Takže pokud nový majitel plánuje konzoli použít, měl by být velmi opatrný.
Tento šokující příběh ukazuje, kam až jsou lidé ochotni zajít, aby získali kousek herní historie.

Co bude další šílený nápad na eBay? Zůstaňte naladěni!

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz