Nelegální sázení na Euro 2024: Thajská policie zatkla 3 863 osob

pouta_zatčení
Zdroj fotografie: www.pixabay.com

Thajská policejní složka pro potírání nelegálního sázení, zatkla na Euro 2024 během speciální operace až na 3 863 podezřelých. Operace začala 14. června 2024, tedy v den zahájení šampionátu UEFA Euro 2024.

Podrobnosti operace

Z celkového počtu zatčení bylo 3 017 osob zadrženo v nelegálních sázkových doupatech, včetně 50 údajných bookmakerů a 2 944 sázkařů. Dále bylo uzavřeno 224 nelegálních sázkových webů a zadrženo 846 podezřelých, z nichž 145 byli údajní provozovatelé těchto webů a 701 klientů a návštěvníků.

Finanční dopad

Podle thajských úřadů měly tyto weby obrat přibližně 2,4 miliardy bahtů (přibližně 1,536 miliardy korun) v sázení. Jen minulý týden bylo aktualizováno, že zatčení dosáhla k 2 600 osob, zahrnujících jak online, tak offline sázení, s obratem 1,8 miliardy bahtů. Společně také s uzavřením 142 nelegálních webů.

Varování pro provozovatele

Thajské úřady tak během šampionátu UEFA Euro 2024 výrazně zasáhly proti nelegálnímu sázení a pokračují ve sledování a potírání těchto aktivit. Provozovatelé podniků byli varováni, aby dodržovali předpisy, jinak budou čelit právním krokům.

Podobná aféra se stala v roce 2011 také i v České republice, kdy bylo během operace odhaleno rozsáhlé nelegální sázení. Policie tehdy zatkla desítky osob a uzavřela několik nelegálních sázkových kanceláří. Tento případ vzbudil velkou pozornost a vedl k přísnějšímu dohledu nad sázkovými aktivitami.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz