Pavel Novotný hází pokerové karty do ringu

Pavel Novotný, známý jako starosta Prahy-Řeporyje a bývalý pokerový hráč, se připravuje na boxerský zápas. Urputně se snaží použít dovednosti ze své kariéry. Může se hodit jeho cílevědomost i psychická vyrovnanost. Ale Poker Face? Ten mu bude nejspíš k ničemu.

Jestli jste někdy s Pavlem seděli u stolu na živém pokeru, pamatujete si, jak moc vypráví historek. Možná se soupeře prostě pokusí ukecat. Proti kartám má tento plán v boxerském zápase pár ALE. Soupeř asi nebude chtít poslouchat. 

Pavel Novotný svoje vítězné karty mění za boxerské rukavice a už v září se Novotný střetne v rámci Clash of the Stars 9 s človíčkem českého Youtube Alešem “Psychopatem” Bejrem, který byl v posledním zápase této organizace proti bývalému mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi diskvalifikován.

Zdroj: Youtube

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz