Rozvod fotbalové hvězdy Fenina: Vše za pouhých 15 minut!

Známý fotbalový průšvihář a někdejší reprezentant Martin Fenin (37) je nyní oficiálně rozveden. Jeho bývalá manželka Beáta podala žádost o rozvod v září minulého roku. „Důvodem je vzájemné odcizení a problémy s alkoholem a drogami,“ uvedl právník Beáty, která má s Feninem tříletou dceru Miu.

I přes opakované pokusy o záchranu vztahu, včetně Feninovy léčby závislosti na alkoholu, dospěli manželé k definitivnímu konci. Martin Fenin, jehož kariéru více než sportovní úspěchy provázely různé skandály, už není manželem půvabné Beáty.

zdroj: Instagram / M. Pátek

Podle serveru iDNES.cz se k rozvodovému řízení nedostavil ani jeden z manželů. Překvapivě, vše se odehrálo bez jejich osobní přítomnosti, pouze za účasti jejich právníků. Soudní jednání trvalo pouhých patnáct minut, během nichž soudkyně rozhodla o ukončení manželství.

„Jde o běžné příčiny rozvratu manželství – nežijí spolu,“ citoval server iDNES.cz právníka bývalého hráče Slavie a Frankfurtu. Majetkové vypořádání mezi manželi dosud neproběhlo. Co se týče péče o jejich dceru a výživného, soudy již rozhodly, avšak podrobnosti nebyly zveřejněny. Jelikož se oba vzdali práva na odvolání, je rozvod nyní pravomocný.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz