Donald Trump je favorit. Sázky se můžou vyšplhat na stovky milionů.


Donald Trump se stal sázkařským favoritem. Po atentátu se to projevuje i v českých sázkových kancelářích. Sázky na bývalého prezidenta jsou o dost větší než na jeho soupeře Joea Bidena nebo Kamalu Harrisovou. Tipsport a Fortuna nabízí různé kurzy na výhru Trumpa, ale i na Michelle Obamovou, která by podle průzkumu Trumpa ve volbách porazila.

V České republice na tyto volby lidé zřejmě vsadí až stovky milionů. Podle bookmakerů je Trump jasným favoritem podzimních voleb. Ve Spojených státech se sázky začaly hýbat ve prospěch Trumpa už po debatě obou prezidentských kandidátů v červnu.

Když Donalda Trumpa o víkendu na předvolebním meetingu trefil atentátník do ucha a on poté vystřelil do vzduchu svou pěst, jeho šance na zvolení se začaly zvyšovat velmi rychle. Ačkoliv ve Spojených státech není legální sázet na politické události, nebrání to lidem využívat offshorové sázkové kanceláře, které politické sázky umožňují.

Budoucí prezidentské volby ale nezajímají pouze americké sázkaře. Česká sázková kancelář Tipsport vedla v úterý kurz 1,32:1 na Trumpa oproti 5:1 na Bidena. Třetí nejlepší kurz má Kamala Harrisová, a to 11:1.

Zdroj: YouTube, Insider News

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz