F1 vyhazuje Rolex a podepisuje ohromující sponzorskou smlouvu s LVMH za 150 milionů dolarů ročně!

Svět Formule 1 je v šoku! Francouzská luxusní značka LVMH je připravena nahradit ikonické hodinky Rolex jako oficiální časomíru série, a to s neuvěřitelnou sponzorskou smlouvou ve výši 150 milionů dolarů ročně. Tento dramatický krok má vstoupit v platnost od sezóny 2025 a znamená konec více než desetiletého partnerství mezi Formulí 1 a značkou Rolex.

zdroj: Twitter / Joey F1

Kdo je tím šťastným vítězem? Vše nasvědčuje tomu, že půjde o značku Tag Heuer, která patří do portfolia LVMH a má dlouhodobé vazby na tým Red Bull Formule 1 a slavný závod Indianapolis 500. Přesto ani Hublot, další značka z portfolia LVMH, která má spojení s týmy Williams a Ferrari, není mimo hru.

Proč Rolex končí? To zůstává tajemstvím! Jedno je však jisté – s hodnotou trhu LVMH, která dosahuje závratných 423,87 miliard dolarů, se tato luxusní impéria chystají ovládnout svět motoristického sportu. Připravte se, fanoušci F1, protože přichází éra LVMH!

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz