Karlovarští celníci odhalili nedostatky v hazardních hernách

Od začátku roku 2023 provedli karlovarští celníci 25 překvapivých kontrol v hernách, odhalující zásadní porušení zákona! Z 13 uzavřených případů mělo 8 šokující výsledky, které odhalily, že herny umožňovaly hru nezaregistrovaným hráčům, mladistvým a dokonce i těm, kteří mají hraní zakázáno!

zdroj: Twitter / Go4games

Nejen to! Některé herny byly přistiženy při instalaci nepovolených reklam a dokonce i při provozování méně hracích stolů, než zákon požaduje. To vše se dělo bez povšimnutí až do zásahu celníků, kteří nyní předávají případy právnímu oddělení k dalšímu řízení. Hrozí pokuty až 3 000 000 Kč!

Celní správa České republiky nezahálí a slibuje, že kontroly budou pokračovat! Zákrok proti nelegálnímu hazardu je v plném proudu a celníci mají v hledáčku všechny, kdo se pokoušejí obejít zákon. Bude zajímavé sledovat, co dalšího odhalí!

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz