Los Angeles Clippers ztrácejí přes milion sledujících po dramatu s Russellem Westbrookem!

Los Angeles Clippers se ocitli uprostřed skandálu po šokující výměně Russella Westbrooka! Klub přišel o neuvěřitelných 1,4 milionu sledujících na Instagramu, čímž jejich celkový počet klesl na 5,3 miliónů. Tento masivní úbytek sledujících, spolu s dramatickým odchodem Paula George do volné agentury, může být předzvěstí temné budoucnosti pro Clippers. Westbrook byl vyměněn do Utah Jazz v rámci kontroverzní sign-and-trade dohody, která ho poslala do Denver Nuggets po vykoupení jeho smlouvy.

zdroj: X / @JTsMVP

V Denver Nuggets hledali zkušeného rozehrávače a Westbrook je pro ně jasnou volbou díky své energii a schopnostem. I když jeho výkony v minulé sezóně nebyly na špičkové úrovni, stále dokáže ukázat, proč byl jednou z největších hvězd NBA. Clippers se nyní snaží přežít s Kawhi Leonardem a Jamesem Hardenem, zatímco přidávají nové obranné posily jako Kris Dunn, Derrick Jones Jr. a Nicolas Batum. Bude to ale stačit na nápravu jejich pošramocené pověsti?

Prezident basketbalových operací Clippers, Lawrence Frank, se pokusil uklidnit situaci chválou na Westbrookovu adresu a poděkováním za jeho služby. Westbrook, který v dresu Clippers průměrně zaznamenával 12,2 bodu, 5,0 doskoků a 5,2 asistencí na zápas, teď našel nový domov. Jak se Clippers vypořádají s touto ztrátou? A co to znamená pro jejich budoucnost? To se dozvíme až v nadcházející sezóně NBA.

zdroj: Instagram / laclippers

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz