Končí Rey na Nově? Virtuální zprávy mají odpověď

Tým kreativních umělců dnes představil novou podobu žurnalistiky. První virtuální zpravodajství se bude věnovat prosředí online hazardu. Akcie, hazardní hry nebo hokej, to vše na vás čeká v novém virtuálním zpravodajství onlinehazard.cz.

Zpravodajství v novém kabátě

Ať už to byl chatGPT nebo GEN-2, kteří odstartovali revoluci v tvoření obsahů a obrazů, je třeba podpořit projekty, které budou následovat. Pokud mediální domy rychle nezareagují, postihne je stejná pandemie, jako designerské programy nebo překladače. Tím problémem je bezesporu rychlá a dravá mládež, která umí s technologiemi. Ta nyní představuje nadčasovou práci s názvem Virtuální zpravodajství. Myšlenku přinesl vizionář Jiří Stabla se svým týmem.

Když nápady dostanou zelenou

Bylo to něco, co přišlo na svatojakubské cestě do Santiaga ve Španělsku. Řekl jsem kamarádovi, že ke mně přišla informace, že mám udělat první virtuální televizní noviny. Chtěl jsem je věnovat segmentu, který trpí za hloupost některých jedinců a tím je svět hazardu. Jsem rád, že jsme nakonec tento směr zvolili. Online hazard se stane silným archetypem online. Hazard je vše, co si představíte pod tímto pojmem. S virtuálním moderováním se staneme rychlejší a nadčasoví – vzkazuje pro onlinehazard.cz známý reklamní stratég Jiří Stabla.

Jedná se o nápad, který po shlédnutí videa asi každý pochopí. Tým kreativních vizionářů to ovšem vzal do svých rukou a prostě konal, aby to nezůstalo jen u řečí.

Startup, který hledá investory i kolegy do týmu


Byli jsme na obědě a zeptal jsem se mého týmu, zda to dokážeme? Odpověděli mi, že ano, pokud se na tom začne usilovně pracovat. Pak jsem řekl, že jestli nebudeme první, tak ani do toho raději nechoďme. Strávili jsme hodně času, aby to mělo tuto podobu. Dokázali jsme tím otevřít vnímání těch, které jsme potřebovali. Už nyní máme spoustu nabídek od zajímavých programátorů a první inzerenty – doplňuje Stabla.

Virtuální schůzka avatarů ve zpravodajství

První virtuální zpravodajství má nyní podobu avatarů, které denně tým aitunes.cz trénuje a zlepšuje jejich kognitivní funkce a hlasový projev. Podle slov zakladatelů se máme na co těšit.

Je to ani ne rok, co jsem viděl vizi na poutní cestě. Dnes opět chodím a představuji tento projekt 20 km od Santiago de Compostela. Tam zítra zajdu poděkovat, že jsem mohl být zase s něčím, co pomůže lidem, mezi prvními. Klidně jim vyrobíme jejich redakci s jejich obsahem. Děkuji svému týmu za skvělou energii, kterou do toho dávají – poznamenal Stabla.

Ať už dopadne tento projekt jakkoliv, je teď skvělá příležitost nastartovat svět zpravodajství s avatary. Jak se bude rozvíjet, uvidíme velmi brzy. Pokud máte nápady a chcete přispět dílem, můžete posílat své nabídky a podněty na info@aitunes.cz.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz