Kingsbet, nový hráč na online trhu s pořádnou výbavou

Společnost Kingsbet, nová firma v oblasti sázení, online her a kasin právě vstoupila na český trh. Jejím generálním ředitelem je David Vaněk, bývalý výkonný ředitel Fortuna Entertainment Group.

Zdroj: unsplash.com

Licencování a technologické partnerství

Kingsbet získala licenci podle nového zákona o hazardních hrách jako první na trhu. Spolupracuje s firmami Altenar, která poskytuje platformu pro kurzové sázení,  a s firmou Bragg, která nabízí CRM řešení a platformu pro online kasina.

Podle dostupných informací má díky partnerství s globálními lídry technologický náskok. Nabízí například možnost Cashout na SOLO sázky, kdy si sázející může vybrat výhru ještě před skončením nebo zahájením zápasu. Produkt Live Betbuilder zase umožňuje sestavit tiket během zápasu, což je v České republice novinka.

Rychlý start a rostoucí popularita

Kingsbet spustila příjem sázek těsně před fotbalovým Eurem v Německu a už v prvním týdnu získala skoro deset tisíc sázejících. Jejím cílem tedy je rychlé vybudování široké zákaznické základny.

Živé hry a expanze

Kingsbet plánuje ještě letos nabídnout streamované živé hry, jako jsou ruleta a Blackjack. Po úspěchu u nás plánuje také expanzi do zahraničí, zejména do sousedního Německa. Společnost prý skloubí technologie svých partnerů a zkušenosti místních odborníků.

Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz