Hvězda Oktagonu Piotr Wawrzyniak stojí na rozcestí

Když Piotr Wawrzyniak nastoupil jako náhradník za zraněného Patrika Kincla, nikdo netušil, jak velkou rybu Oktagon ulovil. Od té chvíle stoupá polský šampion stále výše.

Hned na úvod předvedl nezapomenutelný zápas s Vlastou Čepem. Následovalo utkání se šampionem Kinclem. I přes prohru zůstal v hledáčku Oktagonu a veřejnosti. V Bratislavě se potom postavil UFC veteránovi a finalistovi loňského ročníku Tipsport Gamechangeru Andreasovi Michailidisovi. Vyhrál a údajně to byl poslední zápas v rámci Oktagonu.

Co bude dál? Přijde Oktagon o svého polského zápasníka?

Polské MMA servery, odkazující na manažera Artura Gwozdze a informují, že Wawrzyniak je nyní volným bojovníkem. To znamená, že může vyjednávat o spolupráci s kýmkoliv. Oktagon ale drží eso v rukávu – plánovaný Tipsport Gamechanger ve střední váze na příští rok. V tom by měl Wawrzyniak reprezentovat Polsko za spoustu peněz. 

Polští fanoušci doufají, že Wawrzyniak zůstane věrný Oktagonu, který z něj udělal známého zápasníka. Organizace totiž nemá důvod vzdát se někoho, kdo přitahuje pozornost a dává turnajům chtěné vzrušení.

zdroj: x.com

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz