NFL začalo spolupracovat na nové sázkové platformě

Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG) uzavřela pětileté partnerství s National Football League (NFL), a proto se stala prvním oficiálním maloobchodním loterijním a sportovním partnerem NFL v Kanadě. Dohoda umožní zákazníkům v Ontariu uzavírat legální sázky na NFL prostřednictvím platformy PROLINE+ jak online, tak v maloobchodních prodejnách.

trofej NFL
Zdroj fotografie: Pixabay.com, autor: 3D Animation Production Company

Výhody pro fanoušky

Díky spolupráci budou fanoušci NFL moci využívat exkluzivní nabídky, nové sázkové možnosti a účastnit se speciálních akcí spojených s NFL. Nová platforma se zaměřuje na poskytování široké škály sázkových příležitostí, které budou zahrnovat i nejdůležitější události, jako je Super Bowl.

Vyjádření představitelů

Dave Pridmore, ředitel digitální a strategické divize OLG, vyjádřil z partnerství nadšení: „Tato vzrušující spolupráce s organizací světové třídy jako je NFL, přináší sportovním fanouškům po celé provincii parádní zážitky. Spolupráce s NFL nám umožňuje nabídnout našim zákazníkům další způsoby, jak si hru vychutnat.”

Spolupráce také nese příležitosti pro budoucí inovace v oblasti sportovních sázek a her. Očekává se, že OLG a NFL budou i nadále spolupracovat na vývoji nových produktů a služeb.

Důraz na odpovědné hraní

Jedním z hlavních cílů OLG je učit o odpovědném hraní. V rámci této spolupráce bude OLG pokračovat v propagaci svého programu PlaySmart, který zahrnuje vzdělávací materiály a online nástroje pro sázkaře. A zajímavost na závěr, tento program byl dokonce oceněn nejvyšší certifikací od Světové loterijní asociace za své úsilí v oblasti odpovědného hraní.

Další informace také na: gambling.com

Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz