Kim Čong-un má zdravotní potíže, kdo bude příští diktátor?

Kim Čong-un, vůdce KLDR, se údajně potýká se zdravotními problémy. Obezita a vysoký krevní tlak vyžadují shánění léku po celém světě. Období, kdy byl výrazně hubenější, je pryč a zveřejněné snímky vyvolávají spoustu otázek. Vzhledem k tomu, že se ani neúčastnil důležitých setkání, se dokonce spekuluje o možné nástupkyni – dceři Kim Ču-e.

zdro: x.com

Nové fotky odhalují změny

Kim Čong-un v posledních měsících výrazně přibral. Je to dobře vidět na nejnovějších fotografiích. Na snímcích z konce června, kdy ho navštívil ruský prezident Vladimir Putin, si každý může všimnout, že ztracená kila z roku 2021 jsou zpátky.  

Možné zdravotní problémy

Agentura AP informovala, že Kim má podlomené zdraví. Jihokorejská tajná služba zjistila, že severokorejští diplomaté shánějí v zahraničí léky na vysoký krevní tlak a cukrovku. Podle jihokorejských zákonodárců patří Kim do vysoce rizikové skupiny pro srdeční onemocnění. Velký podíl na tom má i rodinná zdravotní historie. 

Kim Čong-un se ani neukázal na výročí úmrtí svého dědečka Kim Ir-sena. To by si dříve nikdo nemohl dovolit! Jeho otec i dědeček zemřeli na komplikace související se srdečními problémy a Kimovi podle všeho hrozí to samé.

Nová diktátorka

Nový nástupce ještě jmenován není. To by v případě předčasného úmrtí Kim Čong-una mohlo vést k mocenskému boji mezi severokorejskou elitou. Stále častěji se v kruzích spekuluje o jeho dceři Kim Ču-e, které je asi jedenáct let. Mladá dívka se začala objevovat po boku svého otce a severokorejský tisk o ní mluví jako o „oblíbené dceři“. Proto se předpokládá, že severokorejská diktatura přivítá ve svém čele ženu.

Sázky na následovníka

Sázková kancelář Bovada už v roce 2020 nabízela možnost vsadit si na nástupce Kim Čong-una. Favoritem s kurzem -135 byla jeho sestra Kim Jo-čong. Dalšími možnými kandidáty byli mladší bratr Kim Pjong-il s kurzem +160 a starší členové strany: Čche Rjong-he a Pak Pong-ču, s kurzy +800 a +850.

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz