České olympijské medaile lákají sázkaře

Hon na medaile, aneb deset jich, jak předpokládaly na začátku her sázkové kanceláře, Česká republika už nezíská. Po uplynutí víc jak týdnu od zahájení olympiády se zdá, že čeští reprezentanti vybojují maximálně pět medailí, z toho dvě zlaté. 

Máme favority i zklamané fanoušky

Mezi největší medailová očekávání patří lezec Adam Ondra, oštěpař Jakub Valdejch a kanoisté Josef Dostál s Martinem Fuksou. Naopak, českým favoritům judistovi Lukáši Krpálkovi, vodnímu slalomářovi Jiřímu Prskavcovi a tenisovému duu Barboře Krejčíkové a Kateřině Siniakové se nepovedlo.

Sázkové šílenství

I když sportovci nevyhrávají, sázkové kanceláře vidí vývoj olympiády pozitivně. Od startu přijaly sázky za téměř miliardu korun. Tipsport přijal sázky za přibližně 600 milionů korun, Chance 119 milionů a Fortuna 260 milionů. Sázející se zaměřili hlavně na tenis a výkony českých tenistek a tenistů a největší zájem vzbudil mix dvojice Siniaková s Macháčem. 

Na olympiádu v roce 2021 přijaly kanceláře sázky za přibližně 1,2 miliardy korun a očekávají, že letos, i když mají Češi úspěch menší, budou sázky o deset procent vyšší. 

Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz