Travis Scott zatčen v Paříži: Rvačka v luxusním hotelu

zdroj: X / @TrapWorldOffic1

Včera došlo k incidentu, který opět přitáhl pozornost médií k raperovi Travisi Scottovi. 33letého umělce zatkli v Paříži po údajném fyzickém konfliktu, který se odehrál v prestižním hotelu George V. Umělec tam bydlel během své návštěvy spojené s olympijskými hrami.

Detaily incidentu

Podle informací od francouzských úřadů byl Scott zatčen poté, co se dostal do hádky se svým osobním bodyguardem. Konflikt vyvrcholil, když se do situace vložil hotelový bezpečnostní pracovník, aby rvačku ukončil. Právní zástupce pařížské prokuratury potvrdil, že Scotta byl obviněn z násilí vůči jinému jednotlivci a případ byl předán k dalšímu vyšetřování.

Policie byla na místo přivolána kolem páté odpoledne místního času, kdy se situace vyhrotila. Scott navštívil Paříž, aby sledoval semifinále mužského basketbalu, kde americký tým porazil Srbsko a postoupil do finále.

zdroj: X / @BackgridUS

Průběh události

Podle zpráv se incident odehrál v jednom z nejluxusnějších hotelů v Paříži, který je proslulý svou michelinskou kuchyní a výhledem na Eiffelovu věž. Zatímco Scott, vlastním jménem Jacques Bermon Webster II., údajně nekomentoval své zatčení, jeho minulost je poskvrněna několika právními problémy. Konflikty na koncertech, které vedly k obviněním z podněcování násilí a chaosu jen doplňují kontroverzní chování rapera.

Umělec v minulosti čelil obviněním z nevhodného chování a násilí, včetně střetu na festivalu Astroworld v roce 2021, kde došlo k tragédii a úmrtí deseti lidí. Jeho koncerty byly často kritizovány za špatnou organizaci a nedostatečné zabezpečení. To vedlo k opakovaným problémům s fanoušky a bezpečnostním personálem.

Scotta také nedávno zatkli v Miami Beach za nepatřičné chování a vstup na soukromý pozemek. To znovu vyvolalo otázky o jeho chování a schopnosti řídit se společenskými pravidly a zákony. 

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz