Elon Musk a Donald Trump: Neočekávané spojení na X

Dva kontroverzní lídři, Elon Musk a Donald Trump, nedávno překvapili svět, když se spojili na Muskově sociální síti X, dříve známé jako Twitter. Jejich rozhovor, vysílaný živě, ale provázely technické problémy. Muskovi to připomnělo časté potíže při spuštění nových funkcí.

zdroj: X / @BoLoudon

Musk podporuje Trumpův návrat na X

Elon Musk se rozhodl podpořit Trumpův návrat na sociální síť, kde byl dříve zakázán.  Musk je známý svými kontroverzními postoji a věří, že Trump má právo na svobodu projevu. Jeho hlas by měl být slyšet. Takové rozhodnutí vyvolalo bouřlivé a rozdílné reakce. Někteří uživatelé uvítali Trumpův návrat, zatímco jiní ostře kritizovali Muskův krok.

zdroj: X / @iamnot_elon

Technické problémy při rozhovoru

Očekávaný rozhovor mezi Muskem a Trumpem měl být vysílán živě na X, ale hned na začátku se objevily technické potíže. Uživatelé se potýkali s chybovými hláškami a nedokázali se připojit ke streamu. Musk uvedl, že za problémy stojí „masivní DDoS útok“ na X. I když se mu podařilo problémy vyřešit, rozhovor začal s více než 40-ti minutovým zpožděním.

Přátelský rozhovor bez konfrontace

Když si konečně začali povídat, Musk kladl Trumpovi otázky, které mu umožnily útočit na jeho demokratické protivníky, aniž by byl konfrontován. Trump mohl bez problémů kritizovat Kamalu Harris a Joe Bidena. Musk se také zaměřil na Trumpův nedávný pokus o atentát, při kterém ho střelec zasáhl do ucha. Trump označil incident za zázrak a oznámil, že se brzy vrátí na místo činu.

Reakce uživatelů a kampaň na fundraising

Uživatelé X vyjadřovali frustraci nad technickými problémy, které rozhovor provázely. Trumpovi příznivci však problémy brali s humorem a označili je za důkaz Trumpovy popularity. Trumpův tým se snažil využít rozhovor k fundraisingu a vyzval uživatele, aby přispěli na Trumpovu kampaň.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz