Praha v euforii: Jake Paul a Jon Mariánek rozdávali auta

Jake Paul a Jon Mariánek, dvě hvězdy světového internetu, se v týdnu ukázali v Praze a přivezli s sebou nadšení i lehkou kontroverzi. Akce se konala 13. srpna v Riegrových sadech. Setkali se na ní s fanoušky a rozdávali luxusní ceny. Peníze létaly a každý na chvíli snil o novém luxusním autu. Na setkání se dokonce objevil i slovenský rapper Rytmus.

zdroj: Instagram / @jonmarianek

Tahák na davy lidí

Jake Paul, který se vyžívá v provokativních videích a žije opravdu extravagantně, přicestoval do Prahy poprvé a rozhodl se zde uspořádat velkolepou akci pro své fanoušky. Společně s Mariánkem, který má na sociálních sítích více než 790 tisíc sledujících, přilákali zástupy lidí. Vstupenky na akci stály od 290 do 2900 korun a slibovaly fanouškům nezapomenutelný zážitek.

Ti ale museli čekat několik hodin na příchod obou influencerů. Postupně opadlo nadšení a někteří začali být podráždění. Když konečně dorazili, atmosféra byla smíšená. Zatímco někteří byli nadšeni, jiní vyjadřovali zklamání z dlouhého čekání v horkém počasí.

zdroj: Instagram / @rytmusking

Luxusní dárky a improvizace

Jedním z vrcholů akce bylo rozdávání automobilů. První auto vyhrál muž, který chytil deodorant Jona Mariánka, což vyvolalo smích a nadšení v davu. Vyhrát jste mohli vozy značek Tesla, Audi a Mini Cooper. Mariánek vzbudil i negativní pozornost, když daroval Teslu svojí matce. Pro některé fanoušky to byl jasný podvod. 

Příprava akce také nebyla bezchybná. Paul a Mariánek se na pódiu objevili jen na krátkou dobu a většinu času strávili v zákulisí. Na místě chyběl jasný program. Sice hráli DJové, ale fanoušci se zdáli být zklamaní z nedostatku interakce s hvězdami. Pro mnohé to byla životní příležitost vidět své idoly naživo, bohužel organizace pokulhávala, a tak mnozí odešli zklamaní. 

Proto doplníme jedno americké rčení “never meet your idols”…

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz