Legenda bojových sportů Tomáš Hron se loučí

Tomáš Hron je veterán české bojové scény. Letos ale oznámil konec své kariéry a chystá se rozloučit s fanoušky ve velkém stylu. Po více než 130 profesionálních zápasech, které odstartovaly v roce 1999, nastal čas pověsit rukavice na hřebík. A kde jinde než v Brně, kde se 21. září představí na turnaji Oktagon 61.

zdroj: youtube.com/Oktagon MMA

Od hubnutí až ke známému jménu

Tomáš Hron, přezdívaný „Rattlesnake,“ začal bojovat, protože chtěl prostě zhubnout. Tehdy jeho váha přesahovala 130 kilogramů. Záhy se ale vypracoval mezi nejlepší postojáře. Začal sbírat tituly v organizacích jako WKA, WKN, King of the Ring a Wako Pro. V roce 2014 se stal prvním Čechem, který se představil v prestižní organizaci GLORY, kde změřil síly s Hesdym Gergesem.

Loučení na domácí půdě

Jeho poslední zápas se bude odehrávat podle pravidel Underground. To znamená zápasení v thajském boxu s malými rukavicemi. Sice poslední dva zápasy podle takových pravidel prohrál, odvaha mu ale nechybí a chce zazářit před publikem. Loučení, tak bude minimálně dojemné. Soupeř pro Hronův rozlučkový zápas ještě nebyl oficiálně vyhlášen, ale fanoušci se těší, že Oktagon přivede do ringu zvučné jméno. Tomáš Hron si na své poslední zápasy zaslouží dobrého protivníka.

Kdo další přijde?

Kromě Tomáše Hrona se na turnaji Oktagon 61 představí také další brněnští bojovníci, jako jsou Andrej Kalašnik, Vlado Lengál, Radek Roušal a Jan Stanovský. Diváci se mohou těšit i na semifinále pyramidy Tipsport Gamechanger, které slibuje další napjaté momenty. Hronova rozlučka má být vrcholem večera a pořádným sportovním zážitkem. 

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz