Rekordní zájem o sázení na olympiádu v Paříži

Společnost Entain zveřejnila údaje o aktivitě hráčů během Olympijských her v Paříži 2024, které ukázaly rekordní objem sázení. Nejpopulárnějším sportem z hlediska objemu sázek se stal basketbal.

Stade de France
zdroj: X.com | @Olympics

Ve srovnání s předchozími hrami v Tokiu 2020 zaznamenala společnost dvojnásobný počet sázek. Nejvíce sázek padlo na basketbal, který byl následován fotbalem, tenisem a volejbalem. Nejsázenějším individuálním zápasem bylo finále mužského basketbalu mezi USA a Francií.

Růst popularity plavání a atletiky

Dále vzrostla také popularita plavání a atletiky, to je zařadilo mezi deset nejsázenějších sportů – plavání se umístilo
na desátém místě a atletika na osmém. Nejoblíbenějším atletickým závodem bylo finále mužského běhu na 100 metrů,
kde Noah Lyles svým výkonem v semifinále přinesl sázkařům velmi dobrou návratnost. Z pohledu Entainu byl však nejlepším výsledkem závod mužů na 1500 metrů, kde překvapil vítězstvím Cole Hocker s kurzem 20/1.

I přes rekordní statistiky je množství sázkové aktivity na Olympiádě 2024 v Paříži zanedbatelné ve srovnání se sportovními událostmi, jako je například Euro 2024 nebo Copa America.

Zvyšující se zájem o sázení

Sázení na Olympiádu 2024 v Paříži zaznamenalo výrazný nárůst oproti předchozím olympijským hrám nejen ve společnosti Entain, ale i celosvětově. Tento nárůst je způsoben nejen větší dostupností sázení, ale zejména i díky rozsáhlému mediálnímu pokrytí a možností sázet na širokou škálu sportů​.

Společnost Entain však může být spokojená, že zájem o sázky na olympiádu stále roste. Vedoucí oddělení sportu
v Entainu, Arild Ostbo, uvedl: „Tato olympiáda v Paříži byla nezapomenutelná, kde světové hvězdy ukázaly své atletické dovednosti. Největší sportovní událost světa pokračuje v růstu popularity a zájmu o sázky. Pro naše zákazníky bylo časové pásmo Paříže ve srovnání s Tokiem před třemi lety mnohem příznivější, to poskytlo lepší příležitosti pro sázení.“

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz