Sivák reaguje na kauzu Růžičky, kterého vzali do vazby

Měl mít milionový fight, na který čekal několik let. Nepodepsal díky němu ani start ve slavné organizaci ONE Championship. Dnes, Václav Badboy Sivák trénuje a vlastně neví na koho. Soupeř má být známý v následujících dnech. Onlinehazard.cz vyzpovídal neporaženého Václava Siváka, který maká a ladí formu v Ostravě.

Václav Sivák
Václav Sivák

CNN sdílí Růžičku ve spárech policie

Na sociálních sítích se objevilo video CNN Prima News, na kterém tadeáše Mawara Růžičku odvádějí do vazby. Internet má senzaci. Nás ale zajímalo, co si o tom myslí ten, kterého situace nejvíce v kariéře zranila, řeč je o Sivákovi.

Nechápu, jak se to na něj všechno sneslo. Já trénoval na náš společný fight, který měl vstoupit do dějin. Ten zápas se neuskuteční, protože podle mých kamarádů právníků, se domnívám, že nechají Tadeáše ve vazbě. Škoda, byl to nadaný sportovec. Nějaké další emoce k tomu nemám. Hlavně mi dejte dalšího soupeře, abych vám ukázal, kdo je král v ringu – vzkazuje Václav Sivák, který má na kontě 29:0 v profi soutěži.

V souvislosti s kauzou se také řeší, že si byl vyhozený z GYMu. Je to pravda?

Není, to si vymyslela média, která ke mně nemají cestu a Spejbl, který o mně nic neví a chtěl být zajímavý. Trénuji pořád tam, kde ze mne udělali šelmu. Jeho svěřence vzali do vazby. On jako správný trenér by měl sedět doma na stará kolena, nechodit do podcastu špinit svého svěřence, to se mi nelíbi, to se nedělá. Jde vidět, že si tam šperkuje Záděru, tak ať mi ho klidně pošlou, já mu ho znovu zmlátím – dodává Sivák.

Vaclav Sivák
Václav Sivák

Jaké jsou nyní dny Václava Siváka?

Od rána do večera makám v tělocvičně a v horách. Lehce jsem si užil léto, ale jsem pořád v přípravě, a tak všeho s mírou. Jsem připravený ukázat česku 30:0, tak už mi konečně přihrejte toho, komu ukážeme ostravskou power – Dodává Václav Badboy Sivák.

Václav Badboy Sivák je nadaný sportovec, který má zářivou budoucnost. Na českém poli se nenašel zatím nikdo, kdo by ho v profi zápasení porazil. Předpovědi jsou jasné. Sivák je světová star sportu, kterému se začalo říkat Kick Box. Jestli bude příštím soupeřem Záděra, nebo někdo jiný, je jedno. Česko bude mít podívanou, kterou od Badboye stále častěji žádá. To se také projevuje na jeho sledujících. Na Facebooku Václava Siváka sleduje více lidí, než slavného Karlose Vémolu.

Podpořit sportovce můžete na jeho webu zakoupením merche: www.vaclavsivak.cz.

Nejnovější
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...
Značka Off-White a AC Milan spojily síly, aby oslavily 125. výročí legendárního fotbalového klubu s exkluzivní kolekcí New Uniform. Tato ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz