Jully Poca bude propagovat hru Aviator od společnosti Spribe

Brazilská boxerka a influencerka Jully Poca se spojila s herním vývojářem Spribe, aby propagovala jejich hru Aviator. Jully Poca má přes 3,1 milionu sledujících na TikToku a bude hru představovat svým fanouškům skrze platformami jako TikTok a portfolio Meta.

Jully Poca
zdroj: X.com | @jullypocah

Kdo je Poca a jak hra Aviator funguje?

Poca se proslavila především díky svým příspěvkům zaměřeným na fitness a vzpírání, ovšem má také za sebou i úspěšnou boxerskou kariéru, ve které od svého debutu v dubnu 2023 zůstává neporažená s třemi vítězstvími.

Hra Aviator je založena na rychlém reflexu. Hráči rozhodují, kdy se vyplatí „vyskočit“ z virtuálního letadla. Čím déle hráči čekají, tím vyšší výhru mohou získat. Pokud ale letadlo odletí a hráč nestihne vyskočit, riskuje ztrátu svého vkladu.

zdroj: aviator.eu.com

Spolupráce se Spribe

Spolupráce je součástí širší strategie společnosti Spribe, která se snaží zvýšit povědomí o své hře Aviator. Ta nyní eviduje odběr více než 32 milionů hráčů měsíčně.

Jsme nadšení, že jsme mohli uzavřít partnerství právě s Jully. Je skvělé, že bude propagovat hru Aviator mezi svými miliony sledujících. Hra nabízí spoustu rychlé akce, možnost velkých výher a sociální interakcí. Podle informací je to přesně to, co hráči v Brazílii hledají – komentuje spolupráci Giorgi Tsutskiridze, CCO společnosti Spribe.

Jully jako nová ambasadorka značky Aviator

Aviator je opravdový adrenalinový zážitek a vím, že moji fanoušci si ho užijí na max. Mám už spoustu nápadů, jak hru představím svým sledujícím a nemohu dočkat, až začnu – dodává ke spolupráci nová ambasadorka Jully Poca.

zdroj: X.com | @jullypocah

Propagace hazardu influencery

Spribe tento rok také navázal spolupráci i s UFC zápasníkem Johnnym Walkerem, jedná se o součástí širší strategie společnosti zaměřené na zapojení publika na klíčových trzích prostřednictvím vysoce profilovaných partnerství.

Poca se tak přidává k mnoha dalším influencerům nebo známým osobnostem, které propůjčují svou tvář hazardnímu průmyslu, jako je online hazard.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz