Travis Scott daruje fanouškům k 10. výročí album „Days Before Rodeo“

K 10. výročí svého mixtape „Days Before Rodeo“ Travis Scott překvapil své fanoušky tím, že tento ikonický projekt konečně zpřístupnil na streamovacích službách. Tento krok je pro mnohé fanoušky velkým dárkem, protože mixtape, který byl původně vydán v roce 2014, se stal jedním z milníků v jeho kariéře a v hip-hopové kultuře obecně.

zdroj: X / @Kurrco

Proč nebyl mixtape dostupný na streamovacích službách?

Jedním z hlavních důvodů, proč „Days Before Rodeo“ nebylo dříve dostupné na platformách jako Spotify nebo Apple Music, byly komplikace s právy a licencemi. Travis Scott se v minulosti snažil udržet určitou exkluzivitu svých projektů a mixtape, který obsahuje spolupráce s umělci jako Young Thug a Rich Homie Quan, byl zřejmě obklopen právními nástrahami. Také je možné, že Scott chtěl, aby jeho debutové album „Rodeo“ z roku 2015 mělo větší dopad, a aby byl jeho mixtape vnímán jako vzácný klenot, který si fanoušci musí vychutnat v jeho původní podobě.

Význam „Days Before Rodeo“

„Days Before Rodeo“ je považován za zásadní projekt, který pomohl definovat Scottův zvuk a styl. Obsahuje experimentální prvky a ukazuje jeho schopnost mísit různé žánry, což se stalo jeho poznávacím znamením. Mixtape také přinesl hit „Mamacita“, který posílil Scottovu pozici na celkové hudební scéně. Jeho vydání na streamovacích platformách tak přináší nejen nostalgii, ale i možnost mladým posluchačům objevit jeho ranou tvorbu.

Oslava a budoucnost

Travis Scott touto akcí samozřejmě oslavuje deset let od vydání „Days Before Rodeo“, ale také posiluje svůj vztah s fanoušky. V dnešní době, kdy je dostupnost hudby na streamovacích službách klíčová, je tento krok zásadní pro udržení jeho relevance v rychle se měnícím hudebním průmyslu. Fanoušci se mohou nyní snadno dostat k jeho rané tvorbě a znovu prožít dobu, kdy Scott teprve začínal budovat svůj unikátní styl. Tento krok je tedy nejen dárkem pro fanoušky, ale také strategickým tahem, který může přispět k dalšímu rozvoji, jeho už tak nabité kariéry.

zdroj: X / @TRAVISONTOUR

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz