2K Games oznamuje Mafii 4: Návrat k legendárním kořenům série

2K Games právě potvrdilo, že vývoj čtvrtého dílu kultovní herní série Mafia je v plném proudu. Fanoušci se mohou těšit na návrat ke kořenům, protože oblíbená hra se přesune zpět do začátku 20. století na ostrov Sicílie.

zdroj: X / @mafiagame

Mafia 4 bude prequelem předchozích dílů

Zapomeňte na poválečnou Ameriku, čtvrtý díl se vrací zpět do dvacátých let na Sicílii. Připravte se na prequel, který vás provede vzestupem organizovaného zločinu. Budete u zrodu samotné legendy italské mafie.

Návrat ke kořenům s českým dabingem

Pro všechny fanoušky originální hry Illusion Softworks (nyní 2K Czech) máme super zprávu – český dabing bude zase součástí hry a vy si vychutnáte napjaté dialogy. Těšte se na otevřený svět, drsné souboje a silný příběh inspirovaný klasickými gangsterkami. Mafie splní vaše očekávání.

Mafia 4 vyjde v roce 2025

Sice ještě chvíli musíte počkat, datum není oznámeno, ale 2K Games potvrdilo, že Mafia 4 vyjde v roce 2025. Vývojáři si dávají na čas, aby uspokojili fanoušky a vyladili každý detail. Hra bude dostupná na všech hlavních platformách, včetně těch next-gen. Těšíme se na návrat legendy v novém kabátě. 

zdroj: X / @KonsolumX

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz