Sazka uzavírá partnerství s Pragmatic Play

Pragmatic Play, jeden z předních vývojářů hazardního herního softwaru, posiluje svou pozici na českém trhu díky novému partnerství se Sazkou. Dohoda umožní Sazce rozšířit nabídku slotů od Pragmatic Play na své online platformě a nabídnout tak zákazníkům ještě širší výběr her.

logo sazka. Logo Pragmatic Play. Ukázka hry.
zdroj: Pragmatic Play

Hráči tak získají přístup k populárním titulům od Pragmatic Play, jako jsou hry ze série Big Bass, Gates of Olympus a Sweet Bonanza. Sazka se tak snaží posílit svou nabídku online kasina a udržet krok s rozšiřující se poptávkou, kterou online hazard vyžaduje.

Produktové portfolio

Pragmatic Play je známý tím, že každý měsíc přináší až osm nových slotů. Jeho produktové portfolio zahrnuje nejen sloty, ale také live casino a bingo hry. Všechny tyto produkty jsou dostupné poskytovatelům prostřednictvím jediné API integrace (přímé napojení na platformu poskytovatele).

Irina Cornides, COO Pragmatic Play, k partnerství uvedla: „Sazka je jednou z nejpopulárnějších a nejdůvěryhodnějších herních značek ve střední Evropě a my máme radost, že můžeme přinést naše špičkové hry hráčům v České republice.“ 

Tomas Biros, vedoucí oddělení iGamingu ve společnosti Sazka, dodal: „Pragmatic Play je uznávaným vývojářem moderních her a jsme rádi, že můžeme jeho sloty přidat do naší stále se rozšiřující knihovny. Partnerství s předním poskytovatelem obsahu je důkazem našeho odhodlání poskytovat zákazníkům Sazky bezkonkurenční zážitek z online hraní.“

Další novinky v nabídce

Začátkem srpna představilo Pragmatic Play také produkt zaměřený na dostihy v rámci své sázkové platformy, který zahrnuje pokrytí klání ve více než 30 zemích. Tento produkt nabízí také funkce jako vlastní trhy, dynamické kurzy a oficiální data, která mají za cíl podpořit poskytovatele při správě sázkového procesu.

Pragmatic Play rozhodně nezahálí a my můžeme být rádi, že Sazka využila partnerství s tímto předtím poskytovatelem, aby mohla poskytnout nejnovější hry i zde u nás na českém trhu.

zdroj: www.pragmaticplay.com

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz