LEGO a Nike: Revoluční spolupráce, která slibuje změnu hry!

Dvě legendy, které hýbou světem kreativity a sportu, spojily síly! LEGO a Nike právě oznámily vzrušující partnerství, které slibuje přetvořit způsob, jakým děti hrají a sportují. Od roku 2025 se můžeme těšit na spojení barevných kostek s ikonickými teniskami – a to bude jízda.

zdroj: X / @KicksFinder

Hravost potkává pohyb

„Chceme inspirovat děti k aktivnímu a kreativnímu životnímu stylu,“ říká Alero Akuya, viceprezidentka LEGO Group. A Cal Dowers z Nike dodává: „Sport je klíčem k pozitivní změně a začíná to právě u dětí.“ Tato spolupráce není jen o produktech, ale o vytváření zážitků, které propojí hravost LEGO s energií sportovního světa.

zdroj: X / @The_Kitsman

Oslava hry

Tato spolupráce také ladí s Mezinárodním dnem hry, který OSN vyhlásila na 11. června. LEGO a Nike plánují využít tento den k tomu, aby motivovaly děti k aktivnímu zapojení do hry a sportu. Hra je totiž zásadní pro rozvoj a zdraví dětí a tyto dvě značky slibují, že ji posunou na novou úroveň.

Co nás čeká?

I když detaily jsou zatím tajné, očekávejte revoluční produkty, které spojí obě značky. Představte si LEGO stavebnice inspirované sportovními ikonami nebo speciální edice tenisek, které si děti mohou „vytvořit“ podle svých představ. Tato spolupráce má potenciál přinést něco, co jsme ještě nikdy neviděli.

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz