Air Baltic a Češi jako mistři trollingu!

Lotyšská letecká společnost Air Baltic se rozhodla udělat něco neobvyklého – pojmenovat svých čtyřicet osm letadel podle měst z pobaltských zemí. A co se nestalo? Češi, známí svým smyslem pro humor a schopností trollit, se chopili příležitosti žertovat. 

zdroj: X / @BajzathJakub

Hlasování, které rozproudilo internet

Hlasování o jménech měst probíhalo do 22. srpna. Češi se vrhli na své mobilní telefony a začali hlasovat jako o život! Co na tom, že se jedná o malá města v Estonsku, Lotyšsku a Litvě? Hlavní je, že byla náramná zábava. 

Kunda hlavní hvězdou

Teď k tomu nejlepšímu – vítězným městem Estonska se stalo malé přístavní město Kunda, které má asi 3000 obyvatel. A víte, kolik hlasů dostalo? Neuvěřitelných 265 716! To je víc než má leckteré české město! Na druhém místě skončilo Püssi (ano, čtete správně), které se může pyšnit 17 788 hlasy, a na třetím místě se umístil Tallinn s 9121 hlasy. Takže, kdo je tady král trollů? Samozřejmě, že Češi!

Kunda se stala symbolem českého humoru a trollingu. Vtipné memy a výzvy k hlasování pro „Kundu“ zaplavily sociální sítě, a tak se z malého města stal internetový fenomén. Kdo by si pomyslel, že pojmenování letadel Air Baltic může vyvolat takovou vlnu zábavy a kreativity? Češi se prostě nenechali zahanbit a ukázali, že když jde o humor, jsou vždy o krok napřed.

zdroj: X / @adagamov

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz