Online hazard má čerstvou senzaci – NeteraPay, nová metoda anonymního vkladu

Online hazard se v posledních letech vyšplhal do výše stovek miliard korun. To se stalo velkým lákadlem pro nelegální kasina. Ta vznikla hlavně díky internetovým platbám, které nemají oficiální záznam. Ale s tím může být v budoucnu konec. NeteraPay podává potřebnou ochrannou ruku českým online hazardérům, aby nenaletěli. 

zdroj: unsplasch.com

Nejen podvedení přicházejí o své peníze

Je důležité říct, že peníze z hazardu se daní podle provozovatelů online kasin nefér vůči jiným odvětvím a provozovatelé legálních heren jsou zbytečně pod přísným dohledem. I to vede někdy k tomu, že lidé volí šedou zónu. Stát začal obří boj s černým trhem, ale ten se stále více rozpíná. Je jasné, že stát peníze z daní používá například na vědu a na složky, které nás chrání i léčí. 

Virtuální peněženka pro váš bezpečný herní zážitek

To, že NeteraPay nevyžaduje žádnou instalaci aplikace mnoho uživatelů ocení. Platby jsou diskrétní, jsou prováděny velmi rychle a nejsou spojeny s online kasinem. Toho využívají i lidé, kteří nechtějí přiznat své bance, že hrají hazardní hry. Platby je možné provádět pomocí mobilních operátorů, platebních karet, nebo bankovním převodem.

Jak se přihlásit do NeteraPay?

Jedná se o velmi rychlou a jednoduchou registraci. Vyplnění základních informací s ověřením totožnosti. Pro ještě větší diskrétnost a bezpečnost hráčů se transakce potvrzují pomocí SMS.

Řádný zápis v registru České národní banky 

NeteraPay je řádně zapsaná u České národní banky. Zákazníci se nemusí bát, že by šlo o nějaký nový internetový podvod. Podobně jako si zpříjemňujete den službami Spotify nebo Duolingo, budete postupně přecházet směrem k podobným službám usnadňující komfortnější placení. NeteraPay nyní dobývá svět online hazardu. Ten ukazuje, že je skvělým vzorem pro bezpečné placení na internetu, kde se točí obrovské peníze.

Co na NeteraPay říkají provozovatelé hazardu?

Jsme rádi, že lidé mají další možnost, přes kterou bude jejich hraní bezpečné. Stává se nám stále, že vidíme na fórech hráče nadávat, že podlehli černým hernám, protože tam hrají bez historie. A Netera teď pomáhá právě těm, kteří i díky tomu z českého prostředí utíkali – prozrazuje provozovatel online casina Martin Jonáš, provozní manažer ze star-casino.cz.

Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz