Skandál v Karviné: Zastupitelka Mariam Szyja prodává erotické fotky

V Karviné se v posledních dnech rozproudila diskuse o neobvyklé aktivitě jedné z místních zastupitelek. Mariam Szyja, členka KDU-ČSL a zubní lékařka, se odvážně rozhodla vstoupit do světa online erotiky a prodávat své snímky na internetu. Tato zpráva vyvolala smíšené reakce, nejen mezi jejími politickými kolegy, ale i mezi obyvateli města.

zdroj: Facebook / Daniel Vávra

Nečekaná kariéra

Mariam Szyja, která byla zvolena do zastupitelstva města Karviná, je známá svou aktivní účastí na politické scéně. Její rozhodnutí prodávat erotické snímky však mnohé překvapilo. „Myslím, že každý má právo na svobodnou volbu. Pokud se tímto způsobem rozhodla vyjádřit svou sexualitu a získat finanční prostředky, je to její věc,“ říká jeden z místních obyvatel.

Zastupitelka a její fanoušci

Na sociálních sítích se už objevily i první reakce fanoušků, kteří ji podporují. „Mariam je krásná a má odvahu. Je skvělé, že se nebojí ukázat svou ženskost,“ komentuje jeden z jejich příznivců. Na druhou stranu se ale najdou i kritici, kteří její krok považují za nevhodný pro osobu v politické funkci. „Zastupitelé by měli být vzorem pro ostatní a tohle rozhodně není dobrý příklad,“ říká další obyvatel města.

zdroj: X / @bll1n


„O uměleckých fotkách na webu, kde je explicitně zakázána prezentace pornografie, víme. Paní doktorka nás sama již dříve o tom, že jejím koníčkem je umělecká fotografie, informovala. Jde o umělecké fotky, které naše členka nikomu neprodává a tyto webové stránky nejsou ani volně dostupné,“ sdělil mluvčí KDU-ČSL David Jirušek redakci SeznamZprávy.cz.

Politické důsledky

Jaký dopad bude mít tato situace na její politickou kariéru, ukáže čas. Zatímco někteří ji podporují, jiní se obávají, že by to mohlo ovlivnit její schopnost zastupovat zájmy obyvatel Karviné. „Je to těžké. Na jednu stranu chápu, že každý má právo na soukromí, ale na druhou stranu je to politická postava a lidé očekávají určité standardy,“ dodává další komentátor.

Mariam Szyja se zatím k situaci nevyjádřila, ale je jasné, že její rozhodnutí vzbudilo velkou pozornost a rozproudilo debatu o tom, co je v politice přijatelné. Bez ohledu na to, jaký názor na tuto situaci máte, jedno je jisté: Mariam Szyja se stala středem pozornosti a její příběh ukazuje, jak se osobní život a veřejná funkce mohou prolínat.

zdroj: Facebook / Daniel Vávra

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz