Liverpool uzavírá partnerství se sázkovkou Ladbrokes

Anglická Premier League má za sebou 2. kolo a do popředí tabulky se opět dostává Manchester City. Skvěle začal Arsenal, ale také Liverpool, který vyrazil do sezóny 2024/2025 s novým nizozemským trenérem Arniem Slotem. Kromě nového trenéra má však Liverpool i nového partnera, kterým se stala britská sázková kancelář Ladbrokes.

zdroj fotky: rousingthekop.com

Rozvoj fotbalové komunity v Liverpoolu

Jejich nové několikaleté partnerství bude spočívat také v exkluzivních obsahových příležitostech nejen pro fanoušky Liverpoolu. Ladbrokes bude v samotném Liverpoolu podporovat další fotbalové komunity, nejen tedy tým z Premier League. Prostřednictvím programu Pitching In bude sázková kancelář podporovat rozvoj a inspiraci pro Grassroots fotbal, což je program s myšlenkou dát možnost hrát fotbal úplně komukoliv bez ohledu na pohlaví, věk, rasu nebo zdravotní stav.

Sázková kancelář, která působí například i ve Španělsku a Irsku, bude mít svá loga na LED obrazovkách Anfield stadionu a také na St Helens, což je nový domov ženského oddílu Liverpoolu FC.

Hazardní pravidla v rámci Premier League

Nová spolupráce mezi Liverpoolem a Ladbrokes se také řídí novým kodexem Premier League souvisejícím s hazardními aktivitami ve fotbale. To znamená například, že část výdělků ze sázení na fotbal musí být investována do fotbalových komunit, zlepšování stadionů nebo investice do velkých soutěží.

Zákaz účasti na hazardní hře osobám mladším 18 let. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz