Jak bude Bronny James oslovovat svého otce při zápasech?

Tati, přihraj!… Tak přesně tato věta při zápasech Los Angeles Lakers v nadcházející sezóně nezazní. LeBron James si splnil svůj sen a zároveň opět přepsal historii NBA, když LA Lakers v letošním draftu naverbovali jeho syna Bronnyho Jamese. Naprosto úžasná a emocionálně nabitá situace, která zanechala nejednu basketbalovou legendu v úžasu. Ovšem rodinná láska bude muset na kurtu trochu ustoupit. Naznačil to sám LeBron, když se vyjádřil k nadcházející sezóně.

Čtyřnásobný šampion řekl, že jeho nejstarší syn Bronny ho rozhodně na kurtu ani v šatně nebude oslovovat ‚tati‘:

Ne, může mi říkat Two-Three nebo Bron. Může mi také říkat G.O.A.T,“ zažertoval LeBron. „Nemůže mi na pracovišti říkat ‚tati‘. Jakmile opustíme soukromé zařízení a brány se zavřou, mohu být opět ‚táta‘. Nemůžeme běhat po hřišti a on by říkal: ‚Tati, jsem volný! Tati, pojď sem!‘ Ne, to nejde.

Jaký otec, takový syn poprvé v historii NBA

Je tedy jasné, že se Bronny bude muset nastavit na nový vztah se svým otcem na hřišti. Je to úplně poprvé v historii NBA, kdy se otec a syn objeví v jednom týmu současně. Nová sezóna startuje 4. října, přičemž LA Lakers začínají svůj zápas hned 5. proti Minnesota Timberwolves. Zapojí se Bronny James v prvním utkání, nebo bude pozorovat a učit se od svého otce?

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz