Zůstane Kevin De Bruyne v Manchester City?

Fotbalové sezóny se pomalu, ale jistě rozbíhají. Anglická Premier League odstartovala už minulý měsíc a první místo v tabulce opět ovládá Manchester City. Kolem klubu, který patří mezi nejlepší na světě, se neustále šíří různé zprávy a novinky. Kromě toho, že brzy začne soudní řízení ohledně porušování investičních pravidel EPL ze strany Man City, se také spekulovalo o budoucnosti záložníka Kevina De Bruyneho.

Kevin De Bruyne, záložník Manchester City, ve světle modrém dresu klubu, soustředěný během zápasu, připraven vést svůj tým na hřišti.

zdroj foto: goal.com

Odkupování legendárních hráčů

Smlouva v Manchester City mu totiž bude končit, což samozřejmě neuniklo zámožným fotbalovým společnostem v Saúdské Arábii, které mají v oblibě shromažďovat stárnoucí fotbalové hvězdy. Během léta prý De Bruyne dostal velmi tučnou nabídku na kontrakt z Blízkého východu. Sám se vyjádřil, že jde opravdu o astronomickou částku, díky níž by mohl ukončit kariéru v tom nejlepším. Jeho manželka by prý také souhlasila s „exotickým dobrodružstvím“, ale jeho děti znají pouze život v Anglii, podotkl.

Kevin De Bruyne a Erling Haaland

Podle nových informací se však žádné stěhování konat nebude. Manchester City bude s Kevinem jednat o nové smlouvě v příštích týdnech, díky čemuž by se vše mělo vyjasnit do konce letošního roku. De Bruyne je dle svých slov otevřen všemu novému a nejspíš mu vedení Etihad stadionu nabídlo velmi lukrativní smlouvu. Ono je také v zájmu City, aby De Bruyne v týmu zůstal, jelikož je jedna ruka s nezastavitelným Erlingem Haalandem. Kevin je nejčastějším hráčem, který Haalandovi přihrává míč směřující na bránu s úspěšností. Jejich vzájemná chemie na hřišti je velmi neodmyslitelnou součástí aktuální sestavy Manchester City.

Legenda Manchester City

Kevin De Bruyne bude zanedlouho v Man City už 10 let, kde si vybudoval svou legendární pověst. Přes 100 gólů a přes 170 asistencí během kariéry v City není rozhodně malé číslo. Bude i nadále světle modrý klub z Manchesteru, díky Kevinově přítomnosti, obklopovat aura vítězství?

Nejnovější
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...
Značka Off-White a AC Milan spojily síly, aby oslavily 125. výročí legendárního fotbalového klubu s exkluzivní kolekcí New Uniform. Tato ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz