Zemřel rapper Rich Homie Quan


Hudební svět dnes oplakává předčasné úmrtí rappera Rich Homie Quana. Tento talentovaný umělec, známý hity jako „Type of Way“ nebo „Mamacita“ zemřel ve svém domově v Atlantě ve věku pouhých 34 let. Ačkoliv zatím nebylo oficiálně potvrzeno, co stálo za jeho smrtí, rychle se šíří sociálními sítěmi spekulace o možném předávkování.

Rich Homie Quan se na scénu probojoval na začátku minulé dekády, kdy jeho chytlavá hudba rezonovala a stala se vlivnou kapitolou v celém žánru a také samozřejmě nedílnou součástí mnoha večírků. Jeho spolupráce s Young Thugem v rámci projektu Rich Gang přinesla nezapomenutelný hit „Lifestyle“, který se stal hymnou své doby.

Rappeři jako Quavo, Jacquees a Boosie Badazz se vyjádřili k jeho odchodu s hlubokým smutkem. Mnozí vzpomínali na společné chvíle a na to, jak moc jeho hudba ovlivnila jejich životy. Megan Thee Stallion napsala na Instagramu: „RIP to one of the best,“. Rich Homie Quan zanechal za sebou nejen bohatou diskografii, ale také nesmazatelný otisk v kultuře.

zdroj: X / @nicekicks

Nejnovější
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...
Značka Off-White a AC Milan spojily síly, aby oslavily 125. výročí legendárního fotbalového klubu s exkluzivní kolekcí New Uniform. Tato ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz