PlayStation 5 Pro oficiálně odhalena

Sony právě představila novou konzoli PlayStation 5 Pro, o které jsme se zmínili nedávno v článku zde. A konečně jsme se dočkali oficiálně – vylepšená verze PS5 se pyšní větším GPU, pokročilým ray tracingem, AI-driven upscalingem a novou technologií PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR). Díky dalším inovacím se skalní hráči mohou těšit na výrazně lepší grafiku a výkon. A věřte, vaše herní prožitky to posune na úplně novou úroveň.

zdroj: X / @playstation

PSSR, podobně jako technologie DLSS od Nvidie, využívá umělou inteligenci pro zlepšení kvality obrazu a umožní hraní ve vyšším rozlišení, včetně 8K. Nová konzole také slibuje až 300 TOPS výkonu při použití AI. To znamená, že hráči budou moci zažít plynulejší a detailnější herní prostředí. Natáčení her s pokročilým ray tracingem bude od teď dvakrát až čtyřikrát rychlejší. Díky tomu zažijete realistické osvětlení a stíny.

PlayStation 5 Pro bude k dispozici od 7. listopadu 2024, ale předobjednávky začnou už 26. září 2024. Nová konzole se stává nejvýkonnější herní konzolí v historii a Sony si s novou PS5 Pro snaží upevnit svou pozici na trhu a nabídnout hráčům zážitek, který si zaslouží.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz