Flappy Bird se vrací: Nostalgická vzpomínka na kultovní hru

Kultovní mobilní hra Flappy Bird se po více než deseti letech od svého stažení z obchodů vrací zpět! Nově založená Flappy Bird Foundation získala práva a ochrannou známku na původní hru a chystá její velkolepý návrat na platformy iOS a Android v roce 2025.

zdroj: X / @Dexerto

Vzpomínky na zlaté časy

Mnoho z nás si jistě vzpomíná, jak v roce 2013 zaplavila hra Flappy Bird sociální sítě a mobilní telefony po celém světě. Její jednoduchá, ale návyková hratelnost, kdy hráč ovládá ptáčka proletujícího mezi trubkami, okamžitě oslovila miliony lidí. Hra se dokonce stala tak populární, že vydělávala údajně až 50 000 dolarů (přes 1 milión korun) denně na reklamě.

Avšak úspěch se pro jejího autora Dong Nguyen ukázal být prokletím. V roce 2014, necelý rok po vydání, Nguyen hru nečekaně stáhl z obchodů, protože se podle jeho slov stala „problémem“. Mnoho fanoušků tehdy zůstalo zklamaných a doufalo, že se Flappy Bird jednou vrátí.

zdroj: X / @PopBase

Co nás čeká?

A zdá se, že ten čas právě nastal! Nová Flappy Bird Foundation, složená z nadšených fanoušků, získala práva na hru a chystá její comeback. Kromě původní verze plánují i nové herní módy, postavičky a výzvy pro hráče. Hra by se měla poprvé objevit na webových prohlížečích už koncem letošního roku, zatímco mobilní verze pro iOS a Android budou následovat v roce 2025. 

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz